de leukste agency van utrecht? dat is goldfizh!

Wij leggen je graag uit waarom! En om goed te begrijpen waar wij voor staan, nemen we je mee terug in de tijd. 2016, let’s go!

Reden #1

i-gen staat centraal in ons verhaal.

In 2016 vonden marketeers Heidy en Esther het tijd voor een bureau die iGen eindelijk écht in de schijnwerpers zou zetten. Want juist díe nieuwe generatie snapt online als geen ander. Dit is een generatie die houdt van een beetje actie in de taxi, leert door te doen en niet bang is om fouten te maken. Samen met die generatie richtten Heidy en Esther Goldfizh op. Inmiddels zijn we zeven jaar verder en wordt Goldfizh gedragen door 50+ enthousiaste, creatieve en ‘digital savvy’ collega’s.

zijn dit straks jouw nieuwe collega’s?

Bekijk ons hele team!

Reden #2

jouw ontwikkeling staat centraal

Groeien, en hard ook. Nog zo’n kenmerk van deze generatie. Dat moedigen we bij goldfizh natuurlijk alleen maar aan! Daarom investeren we in jou door middel van training, coaching en een lekker opleidingsbudget. 

jij bepaalt de koers

Specialiseren, leidinggeven of toch de organisatorische kant op? Jij kiest waar je verder in wilt leren en groeien. Zo bepaal je je eigen loopbaanpad en houd je de regie.

persoonlijke coaching

Leren hoe je je sterke kanten benut, moeilijke gesprekken voert of jezelf goed neerzet in een pitch? In persoonlijke coaching leer je hoe je je soft skills zo goed mogelijk naar buiten laat komen. 

trainingen & events

In hard skill trainingen leer je meer over de expertise waarin je werkt. We doen in-house trainingen, trainingen met experts en gaan graag naar events om te netwerken en nieuwe dingen te leren.

Reden #3

have fun together.

Werkplezier vinden wij zó belangrijk dat we het hebben opgenomen in de Goldfizh code. Daarom gaan we op onze jaarlijkse wintersporttrip met z’n allen los in de sneeuw, eindigen we de week regelmatig met inspiratiesessies en is de vrijmibo heilig.