Lead contentmarketing / Senior contentmarketeer

Content
Vaste baan
3 - 5 jaar

Lead contentmarketing / Senior contentmarketeer

Content
Vaste baan
3 - 5 jaar

Als content lead ben je van alle markten thuis. Jij inspireert het team, maakt onze klanten blij én helpt de agency groeien door innovatieve contentstrategieen.

We zijn op zoek naar iemand met minimaal 3 jaar ervaring bij een marketingbureau.

Toe aan de next step in je carrière? En ben je strategisch, energiek, daadkrachtig en resultaatgericht? Als Lead Contentmarketing / Senior contentmarketeer ben jij enerzijds verantwoordelijk voor het uitbouwen en operationeel besturen van het contentmarketingteam. En daarnaast inhoudelijk betrokken bij klanten op strategisch en relationeel vlak.

En voor de duidelijkheid: dit gaat niet om visuele content, maar om alles wat te maken heeft met onder andere search, copy, contentstrategie & social content.

Herken jij jezelf in deze rol of twijfel je nog, maar ben je wel klaar voor een volgende stap? Koffie drinken kan altijd! Solliciteer nu en bouw mee aan de toekomst van Goldfizh.

Wat doet een Lead Contentmarketing?

Als Lead Content ben je de drijvende kracht achter ons contentteam. Je hebt een 100% drive om goede resultaten te behalen met je team. Dit doe je door contentmarketeers en contentspecialisten te coachen en te ondersteunen bij hun loopbaanontwikkeling.

Daarnaast ben je sparringpartner en het aanspreekpunt voor de klant. Je weet wat er speelt, gaat zelf ook aan de slag en kan werk groter maken – je overziet the bigger picture. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van effectieve contentstrategieën, het optimaliseren van klantreizen en de uitvoering van contentmigraties en contentcreatie voor diverse kanalen, met een focus op search en content.

Je zorgt ervoor dat onze accounts, het marketingbureau en je collega’s groeien. Je bent altijd een stapje voor op de klant en werkt nauw samen met andere leads om kansen te signaleren en deze af te stemmen.

Welke eigenschappen heeft een Lead Content?

Een succesvolle Lead Content is strategisch en werkt altijd vanuit de klant en het merk. Welke eigenschappen horen er nog meer bij?

Daadkrachtig: knopen doorhakken en een can do mentaliteit zijn eigenschappen die we erg waarderen in een lead. Je bent besluitvaardig en kan je team, collega’s en klanten meenemen in jouw visie en die van Goldfizh.

Resultaatgericht: als eerste aanspreekpunt en coach van het team zorg je voor de hoogst haalbare resultaten. Je bent verantwoordelijk voor de declarabiliteit van je team en de winstgevendheid van het bedrijf.

Strategisch: je vindt jezelf helemaal terug in de Goldfizh code, denkt mee met de strategie van Goldfizh en zorgt voor winstgevende proposities. Dit doe je niet alleen voor Goldfizh maar ook voor onze klanten. Je bent de klant een stapje voor en stelt contentstrategieën en communicatieplannen op.

Leiderschapskwaliteiten: je bent in staat om je team te inspireren en te motiveren om hun doelen en die van Goldfizh te bereiken. Je bent kritisch, hebt een scherp oog voor detail en kan opbouwende feedback geven. Ook ben je een uitstekende projectleider die de nieuwste marketingontwikkelingen volgt en deelt met je team.

Wat verwachten we van een Lead Content?

  • Minimaal een hbo denk- en werkniveau;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in contentmarketing, bij voorkeur bij een bureau; 
  • Ervaring met copywriting, SEO en het vertalen van organisatiedoelstellingen naar contentstrategieën;
  • Leidinggevende ervaring of een goed onderbouwd verhaal over waarom je klaar bent voor de volgende stap;
  • Op de hoogte van de nieuwste marketingontwikkelingen en de vaardigheid om deze kennis te delen met je team en klanten;
  • Vermogen om de expertise van het team naar een hoger niveau te tillen;
  • Analytisch, datagedreven en resultaatgericht;
  • Sterke leiderschapskwaliteiten en besluitvaardig;
  • Kritische blik en uitstekende projectmanagementvaardigheden.

Dit krijg je van ons

Work hard, play hard: een waarde uit de Goldfizh code, die zich doorvertaalt naar onze arbeidsvoorwaarden. Zeg nou zelf, daar word je toch blij van?!

  • Passend salaris gekoppeld aan ons functie- en salarishuis;
  • 24 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek;
  • De mogelijkheid om in overleg christelijke feestdagen te wisselen voor niet-christelijke feestdagen;
  • Opleidingsbudget van 1500 euro en gratis trainingen en opleidingen in de Goldfizh Academy;
  • Een volgende stap in je carrière waarbij je gecoacht en getraind wordt in je rol als lead;
  • Een inspirerende en ondersteunende werkomgeving waarin jouw groei en ontwikkeling centraal staan;
  • Ruimte voor eigen initiatief en veel verantwoordelijkheid;
  • Een jong, hecht en gezellig team!;
  • Een ticket voor de jaarlijkse wintersporttrip, talloze borrels en sportieve uitjes!;
  • De kans om mee te bouwen aan een bureau met enorm veel ambities.

Waar kom je als Lead Content terecht?

Als Lead Content ben je één van de dragers van de Agency. Logisch! Je werkt vooral samen met copywriters, contentmarketeers en contentspecialisten. Ook werk je direct samen met de andere leads. Jij zorgt ervoor dat de visie van Goldfizh wordt uitgedragen door je team en dat alle content er sterk en tip-top uitgaat!

Join Goldfizh

Leuk dat je bij ons wil komen werken! Vul je gegevens in, laat ons weten waarom jij geknipt bent voor deze functie en upload je cv.

    contactgegevens

    cv & motivatie